comenzi: 0744-132658  0727-999777    tel/fax:0256-488209    office@jarrive.ro    Yahoo msg:  jarrivetm
  GLUE TAPE

Pret lei tva inclus

MS BLUE  PN_MS

Banda de lipire Glue Tape MS ofera o lipire rapida si curata, atat pe hertie, carton cat si fotografii. Capacul de protectie protejeaza adezivul de murdarie si praf, asigurand de asemenea faptul ca adezivul nu este aplicat in mod neintentionat pe suprafetele din apropiere. Acest produs este reincarcabil, schimbarea rezervei facandu-se foarte usor. Lipiciul beneficeaza de tehnologia acid free, nefiind toxic. Lungimea benzii este de 16 m, iar latimea de 8.4 mm.

 
lungime 97.00mm / Ømin: 20.00mm / Ømax: 48.00mm / greutate: 28.40g
24 Lei
US BLUE PN_US

Banda de lipire Glue Tape US are o carcasa compacta si permite o lipire rapida, curata si exacta atat pe hartie, carton cat si fotografii. Adezivul este de tip acid free asigurand aplicare in conditii de siguranta. Capacul de protectie protejeaza adezivul de mizerie si praf, asigurand neaplicarea adezivului in mod neintentionat pe suprafetele din apropiere. Produsul este ecologic, lungimea benzii fiind de 10 m, iar latimea de 6 mm

 
lungime 85mm/ Ømin: 17.mm  / Ømax: 40.mm / greutate: 19.60g
16.50 Lei
SLS LEMON
Banda de lipire Glue Tape SLS prevede un adeziv puternic permanent intr-un corp proiectat convenabil. Design-ul compact este usor de purtat cu tine, si este disponibil culoare Lemon
 
lungime 64mm / Ømin: 21.mm  / Ømax: 29mm  / greutate: 12.80g
13 Lei
SLS CRANBERRY
Banda de lipire Glue Tape SLS prevede un adeziv puternic permanent intr-un corp proiectat convenabil. Design-ul compact este usor de purtat cu tine, si este disponibil culoare cranberry
  ungime 64mm / Ømin: 21.mm / Ømax: 29.mm / greutate: 12.80g
13 Lei
SLS BLUE/WHITE

Banda de lipire Glue Tape SLS prevede un adeziv puternic permanent intr-un corp proiectat convenabil. Design-ul compact este usor de purtat cu tine, si este disponibil culoare blue/white.

 
lungime 64mm / Ømin: 21.mm / Ømax: 29.mm / greutate: 12.80g
13 Lei
  GLUE STICK

Pret lei tva inclus

PT-XSC
Glue Stick XS Cameleon

Batonul de lipire Glue Stick XS Cameleon este un stick de lipit super compact potrivindu-se cu usurinta in orice buzunar. Adezivul de culoare initial albastra permite o vizualizare exacta a stratului de lipici aplicat. Dupa 1-2 min de la aplicare adezivul devine transparent oferind astfel o lipire curata si exacta atat pe hartie cat si pe carton. Adezivul este lavabil. Produsul este ecologic.

 
4.50 Lei
PT-M
Glue Stick PTM

Batonul de lipire  Glue Stick PTM ofera o lipire curata, precisa si puternica. Datorita continutului scazut de apa componentele lipite pot fi repozitionate pana cand lipiciul este complet uscat, fiind perfect pentru o munca de creatie care necesita o anumita flexibilitate. Adezivul este lavabil, produsul este ecologic. Tubul contine  22g de lipici.

 
5.50 Lei
PT-S
Glue Stick PTS

Batonul de lipire  Glue Stick PTS ofera o lipire curata, precisa si puternica. Datorita continutului scazut de apa componentele lipite pot fi repozitionate pana cand lipiciul este complet uscat, fiind perfect pentru o munca de creatie care necesita o anumita flexibilitate. Adezivul este lavabil, produsul este ecologic. Tubul contine 10 g de lipici.

 
5.50 Lei
PT-G

Glue Stick PTG

Batonul de lipire  Glue Stick PTG ofera o lipire curata, precisa si puternica. Datorita continutului scazut de apa componentele lipite pot fi repozitionate pana cand lipiciul este complet uscat, fiind perfect pentru o munca de creatie care necesita o anumita flexibilitate. Adezivul este lavabil, produsul este ecologic. Tubul contine 39g de lipici.

lungime 114.mm/ Ømin: 30.mm / Ømax: 31.mm / greutate: 63.g
13.50 Lei
  GLUE TAPE

Pret lei tva inclus

PT-WTC
Glue Liquid Aqua Ultra Strong  Lipici 50 ml, recipient cu 2 tipuri aplicator

Lipiciul lichid Glue Liquid Aqua Ultra Strong este un lipici puternic ce asigura o lipire curata in conditii de siguranta, dispunand de doua varfuri, unul pentru zone mici sau linii fine de lipire, iar celalalt pentru suprafete mari si largi de lipire. Acesta este un produs versatil, asigurand o lipire puternica si totodata transparenta pentru o gama larga de produse, cum ar fi hartie, carton, nasturi, panglici, material textil, fotografii si mutle alte materiale. Tubul contine 50ml de lipici lichid.

22.50 Lei
PT-MTC
Glue Liquid Muti Talent Lipici 25 ml. permanent. dupa 2 min., recipient cu 2 tipuri aplicator

Lipiciul lichid Glue Liquid Muti Talent este un lipici puternic ce asigura o lipire curata in conditii de siguranta, dispunand de doua varfuri, unul pentru zone mici sau linii fine de lipire, iar celalalt pentru suprafete mari si largi de lipire. Acest produs permite doua tipuri de lipire.
 1. Lipire repozitionabila - se aplica pe suprafata moderata lipici, se lasa sa se usuce complect adezivul (2-3 min), se ataseaza hartia la suprafata dorita, putandu-se apoi repozitiona dupa cum este necesar.
2. Lipire permanenta  - sa aplica moderat lipici, atasati componenta ce doriti sa fie lipita in timp ce lipiciul este inca umed obtinand astfel o lipire puternica si permanenta.
Acesta este un produs versatil, asigurand o lipire puternica si totodata transparenta pentru o gama larga de produse, cum ar fi hartie, carton, nasturi, panglici, material textil, fotografii si mutle alte materiale. TUbul contine 25g de lipici lichid.

20.50 Lei
PT-WPC
Liquid Pen - Stilou cu adeziv SUPER-STRONG, vf. 1mm
 

Lipiciul lichid Glue Liquid Pen reprezinta un pix ce are in interior lipic lichid ce asigura lipirea de detaliu si precizie curata, usoara, fara picurare sau pete (varful avand latimea liniei de 1 mm). Acesta este un produs versatil cu o lipire puternica si transparenta pentru hartie, carton, metal, plastic, pudra, material textil si multe alte materiale. Cu pixul lipici putem obtine efecte speciale cum ar fi, cel de praf sclipici. Pur si simplu desenam un model sau scriem un text dupa care preseram peste pulbere de sclipici. Obtinand in final o forma in relief. Lipiciul pix contine 0.9g de lipici.

14 Lei